شیرهها جز مواد خوراکی بشمار می آیند که خاصیت انرژی زایی داشته، و برای بدن مفید هستند. شیرهها علاوه بر ترکیب شدن با سایر خوراکیها، بصورت تکی نیز قابل خوردن میباشند.
از ترکیب خرما و آب، و قرار گرفتن آنها روی حرارت ترکیبی حاصل میشود که پس از رسیدن به غلظت مناسب و ته نشین شدن پسماند آن، شیره خرمای زلال و طبیعی به دست میآید.
اگر شیره خرما بدون افزودنی باشد، بهتر است و خواص و فواید زیادی برای بدن خواهند داشت.
اطلاعاتی درباره شیره خرما طبیعی
اگر تمایل به مصرف شیره خرما طبیعی دارید، باید بدانید که درست کردن آن اصلاً کار ساده ای نیست، از این رو بسیاری از تولیدی ها اقدام به پخت شیره خرما درجه یک می کنند.
این مراکز سعی بر این دارند که شیره خرما را بدون هیچ گونه ماده اضافه و در بالا ترین کیفیت، در اختیار متقاضیان قرار بدهند. همچنین در فرایند تهیه آن، حفظ کلیه خواص خرما بسیار حائز اهمیت است.
شیره خرما همه خاصیت خرما را داراست، به عنوان مثال شیره خرما نیز دارای ویتامینهای گروه B، پروتئین، ویتامین C، ویتامین A، و قند طبیعی نیز می باشد.
فیبری که در شیره خرما وجود دارد، به گوارش بدن ما نیزکمک شایانی می کند، و برای افرادی که مشکل یبوست دارند بسیار کارساز بوده و دفع را برای آنها نیز آسان میکند.
شیره خرما سرشار از آهن است، و برای پیشگیری و درمان کم خونی گزینه بسیار مناسبی است. همچنین برای پوست و مو بسیار مفید می باشد، و با تقویت فولیکول های مو، سبب رشد بیشتر و تقویت ساقه مو نیز می گردد.
شیره خرمای طبیعی که فاقد هر گونه مواد افزودنی باشد را می توان در محیط های خشک به دور از رطوبت و دمای خیلی بالا، برای مدتی نسبتاً طولانی نگهداری کرد.
قیمت انواع شیره خرما بدون افزودنی
معمولاً شیره خرما که افزودنی نداشته باشد را می توان از تولیدی ها و فروشگاه هایی تهیه کنید که به صورت روزانه اقدام به تولید و فروش این محصول می کنند.
کارخانه ها و تولیدی هایی که شیره خرما را بصورت صنعتی درست میکنند، و طی فرایندی به صورت ایزوله بستهبندی، و به بازار عرضه میدارند، قیمت بالاتری روی محصول درج می کنند.
اما فروشگاههایی که شیره خرمای تولید شده را بدون مواد اضافه در اختیار متقاضیان قرار می دهند، مواد افزودنی و نگه دارنده به آن اضافه نمیکنند، و همچنین قیمت شیره خرمای طبیعی کمتر نیز میباشد.
اما باید به این نکته توجه داشت که شیره خرمایی که، مواد افزودنی ندارد ماندگاری کمتری نسبت به تولیدات صنعتی خواهند داشت و باید هرچه سریعتر مصرف شود تا شیره کیفیت خود را از دست ندهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.