تولید کننده شیره انگور گل بهان طبیعی با استفاده از بهترین انگور های مرغوب، شیرین، رسیده و درجه یک سعی می کند محصولی هر چه تمام تری را تولید و روانه بازار های داخلی و خارجی نماید.
شیره انگور از پر مصرف ترین و معروف ترین شیره ها می باشد که از قدیم الایام تا به امروز برای درمان بسیاری از بیماری ها از آن استفاده می کنند و همین باعث شده این شیره شناخته شده بازار خرید پر رونقی داشته باشد.
بارز ترین ویژگی شیره انگور طبیعی
بارزترین ویژگی شیره انگور طبیعی رنگ روشن و خالص بودن آن می باشد یعنی به هیچ عنوان حالت خاک آلودگی ندارد و مزه و طعم کهنگی و سوختگی نمی دهد و چنین شیره ای خواص درمانی شگفت انگیزی دارد که می توان موارد زیر را نام برد:
- کسانی که به دلیل بیماری یا جراحی دچار ضعف بدنی شده اند می توانند پودر بادام، شیره انگور و شیر گاو را با هم ترکیب و روزی 2 تا 3 لیوان آن را میل کنند تمام مواد مغذی و کالری مورد نیاز کودکان را تامین می کند و به رشد آن ها کمک خواهد کرد خاصیت پاک کنندگی معده و روده را بر عهده دارد.
- بقایای غذاهای داخل روده و معده را پاک می کند و باعث دفع اسید های غیر مفید بدن و اوره می شود برای خون سازی فوق العاده می باشد و به عنوان ماده ضد نفخ شناخته می گردد برای درمان دمل یا همان آبسه می توانید گل ختمی پخته شده و شیره انگور را روی دمل بگذارید.
- برای رفع خونریزی اوایل بارداری بی نظیر می باشد و به دلیل آنتی اکسیدان های قوی که دارد به درمان بسیاری از بیماری ها کمک خواهد کرد که می توان به دردهای روماتیسمی، ضعف اعصاب، یرقان یا زردی و امراض وریدی و شریانی اشاره کرد.
- گرفتگی ها و عروق را باز می کند برای درمان زردی یا همان یرقان می توانید از ترکیب شیره و سرکه استفاده نمایید به درمان سرفه های مزمن و درد سینه کمک خواهد کرد برای رفع صرع می توانید آن را با سداب ترکیب و میل کنید برای خوردن کردن سنگ کلیه و مثانه می توانید جوشانده جو را با شیره انگور ترکیب و مصرف کنید.
فروشندگان انواع شیره انگور گل بهان
فروشندگان شیره انگور گل بهان انواع حجم های بسته بندی محصول را به صورت آنلاین در اختیار مشتریان می گذارند تا آن ها بتوانند مطابق با نیاز خود بسته بندی مناسبی را تهیه کنند علاوه بر این نحوه مصرف مختلف شیره انگور باعث شده فروشندگان آن بتوانند بازار خوبی را کسب کنند که به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:
- شیره انگور را می توانید به تنهایی میل کنید.
- با ارده می توانید آن را ترکیب و مصرف نمایید.
- برای تهیه انواع کیک، شیرینی و شربت قابل استفاده می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.