تولید کنندگان شیره انگور بالشن با استفاده از بهترین دانه های انگور و تجهیزات و فناوری پیشرفته توانسته اند این شیره را در کیفیت های اعلا تولید نموده و کاملا بهداشتی وارد بازار کنند. لذا این محصول به صورت عمده و مستقیم از کارخانه در دسترس مشتریان در اقصی نقاط کشور قرار گرفته و دسترسی آنان راحت تر خواهد شد.
مشخصات غذایی مهم شیره انگور تازه
شیره انگور تازه دارای خواص بی شماری است که به ذکر برخی از این خواص خواهیم پرداخت:
- منبع کلسیم بوده که از ساختار استخوان ها و دندان محافظت می کند و باعث بالا رفتن قدرت انقباض ماهیچه ها خواهد شد، همچنین میل جنسی را نیز بالا خواهد برد.
- برای روده و معده مفید است که یبوست را درمان می کند و دارای پتاسیم، کلسیم، آهن و منیزیم بوده که برای زنان باردار و شیرده مفید می باشد و کم خونی را نیز برطرف خواهد نمود.
- تامین کننده انرژی و تقویت کننده بدن است که به دلیل داشتن آهن بالا برای زمان قاعدگی مفید بوده و محافظت کننده از ماهیچه های رحم نیز می باشد.
- ترمیم کننده بافت پوست است که برای کودکان در حال رشد مناسب می باشد و به دلیل داشتن منیزیم متعادل کننده کلسیم موجود در رگ های خونی و عصبی است به همین دلیل آرامش دهنده نیز می باشد.
- رفع کننده خستگی سرخرگ ها بوده که خاصیت ضد سرطانی نیز دارد و اشتها را افزایش می دهد.
- از پیری زودرس جلوگیری نموده که جوان کننده پوست است و از بدن در برابر عوارض مصرف سیگار و الکل محافظت می کند.
خرید انواع شیره انگور بالشن
خرید شیره انگور بالشن در انواع و اشکال مختلفی انجام می شود که کیفیت های اعلا و خلوص بالا در این محصول مورد توجه بسیاری قرار گرفته است، لذا این شیره نیز بسته به نحوه تولید و نوع انگور دارای رنگ و طعم های مختلفی می باشد.
شیره انگور از فرآورده های انگور است که به دو صورت صنعتی و سنتی تولید می شود که هر چه غلظت آن مناسب تر باشد ماندگاری بیشتری خواهد داشت، همچنین استفاده های فراوانی دارد و اکثر مواقع به همراه ارده و در صبحانه میل می شود که بسیار مقوی بوده و انرژی مورد نیاز فرد در طول روز را تامین می کند.
برای تهیه شیره انگور ابتدا انگورهای رسیده را شستشو داده و در ظرف با کمی آب حرارت می دهند و بعد از پختن آن را از صافی عبور خواهند داد، لذا شربت تهیه شده را بر روی حرارت قرار داده و می گذارند تا به غلظت کافی برسد و برای تهیه آن باید توجه نمود حرارت ملایم باشد چون در صورت سوختن شیره طعم آن تلخ و رنگ آن تیره شده و خواصش از بین می رود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.