شاید نام شیره انگور قزوین، برای شما عزیزان آشنا باشد زیرا، یکی از معروف ترین شیره هایی محسوب می شود، که هر ساله چندین کیلو از این محصول به شکل سنتی و یا به روش کارخانه ای و صنعتی تولید و توزیع می شود. خوشبختانه در ایران، مراکز بسیاری در اقصی نقاط کشور وجود دارند، که شیره ی انگور قزوین درجه یک را به صورت بسته بندی های زیبا و مقاوم با قیمت های متنوعی به فروش می رسانند، به طوری که این فروشگاه های توزیع، به صورت اینترنتی و به صورت حضوری ارائه خدمات کرده و از این طریق کسب در آمد می نمایند.
بررسی میزان کالری موجود در شیره انگور تازه
در این پیوست می خواهیم میزان کالری موجود در شیره انگور یا به عبارت ساده تر دوشاب تازه را بررسی کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.
اگر بخواهیم میزان کالری 100 گرم از این دوشاب را بررسی کنیم باید بگوییم، که طبق مطالعات انجام شده در هر 100 گرم از این محصول تقریبا 326 کالری وجود داشته و اگر ریز تر و گسترده تر بررسی نماییم، آمار نشان می دهد که در هر صد گرم از این شیره انگور، ۹۰۰ میلی گرم پروتئین، ۱۲ میلی گرم آهن ، ۴۰ میلی گرم فسفر، ۴۰۰ میلی گرم چربی وجو دارد، البته این اعداد و ارقام گفته شده به صورت دقیق نمی باشد.
بعد از بررسی مقدار معینی از شیره انگور تازه لازم است اشاره نماییم، که این مقدار کالری ها با توجه به حجم کالری، قابل تغییر بوده و یا با توجه به میزان مرغوبیت و اصیل بودن آن ها متفاوت است، به طوری هر چقدر ارگانیک تر بوده و یا به عبارتی میزان آب استفاده شده در آن ها کمتر باشد میزان کالری آن نیز بیشتر خواهد بود، به همین دلیل به شما عزیزان توصیه می گردد، که این محصول را در سبد غذایی خود قرار داده و آن را در وعده های مختلف استفاده کنید و سعی بر آن داشته باشید همیشه در هنگام خرید دوشاب، شیره انگور باکیفیتی را انتخاب نمایید و نمونه اصل آن را مصرف کنید.
دوستان و همراهان عزیز و همیشگی، ما در این پیوست نهایت تلاش خود را کرده تا به بهترین و راحت ترین شکل، میزان کالری موجود در این محصول خوشمزه را بررسی کنیم و امید واریم مطالب مورد پسند شما واقع گردیده و توانسته باشید با مطالعه ی آن، به بخش عمده ای از سوال های ایجاد شده در ذهنتان پاسخ بدهید، چرا که هدف ما جلب رضایت شما عزیزان می باشد.
شیره انگور قزوین چه مزایایی دارد؟
شیره ی انگور و یا به عبارتی دوشاب، مزایای بسیار زیادی دارد و ما در این پیوست می خواهیم به صورت گسترده تر و واضح تر به مهم ترین و بارزترین آن ها اشاره نماییم. طبق تحقیقات انجام شده توسط کشور های مختلف، دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که مصرف دوشاب و یا انواع شیره انگور برای معده، سلامتی پوست، لاغری، کم خونی، تقویت بدن و بانوان و کودکان، بسیار مفید می باشد و در همین پیوست، نحوه اثر گذاری آن ها را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم.
- شیره انگور برای معده مفید است، زیرا باعث پاک سازی آن شده و یا به عبارتی مواد های سمی مضر موجود در معده را از بین می برد.
- دوشاب برای پوست مفید است چرا که باعث از بین رفتن لکه های پوستی می شود و تا حد زیادی از آفتاب سوختی و ایجاد جین و چروک جلوگیری می نماید.
- کسانی که لاغر بوده و به دنبال افزایش وزن خود هستند، مصرف این شیره توسط پزشکان تغذیه برای آن ها توصیه می شود زیرا دارای ریز مغذی های بسیاری است، که برای عضله سازی مفید می باشند.
- کسانی که آنمی و یا به عبارت ساده تر کم خونی شدید دارند، می توانند روزانه به صورت مرتب این محصول را استفاده نمایند، زیرا شیره پلاکت های موجود در خون را افزایش داده و از این طریق می تواند تا حد زیادی کم خونی را درمان نمایند.
- به دلیل ایجاد دوره قاعدگی در بانوان، مصرف این محصول برای آن ها، بسیار توصیه می شود.
- کودکان به ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری برای بهبود فرایند رشد خود احتیاج دارند و مصرف شیره می تواند در این زمینه به آن ها کمک کند.
در آخر درست است که شیره انگور مزایای زیادی دارد، اما مصرف زیاد آن ممکن است آسیب های جدی را به بدن وارد نماید؛ به همین دلیل توصیه می شود از مصرف افراطی آن دوری نمایید.
عوامل موثر بر کیفیت شیره انگور قزوین
عوامل بسیاری بر کیفیت شیره انگور تاثیر گذار اند که شامل موارد زیر می باشند:
- اولین م.رد که بر کیفیت دوشاب تاثیر زیادی دارد، کیفیت انگور استتفاده شده در تولید این محصول است، به طوری که هر چقدر انگور با کیفیت تر و آب دار باشد به طبع کیفیت شیره ی آن نیر بهتر خواهد بود.
- دومین عامل مهم، نحوه تولید شیره بوده و بسیاری از کارخانه ها ممکن است برای تولید بیشتر دوشاب به آن آب اضافه کنند، که این امر کاهش کیفیت محصول را به همراه دارد. پس هر چقدر که نحوه تولید آن سنتی تر بوده باشد کیفیت دوشاب بهتر خواهد بود.
- سومین نکته، چگونگی نگهداری از دوشاب می باشد درست است که تهیه ی شیره انگور بسیار حائز اهمیت می باشد، اما مهم تر از آن شرایط و شیوه نگهداری این محصول است، که در صورت عدم رعایت آن ها، در بیشتر موارد شیره به حدی کیفیت خود را از دست می دهد که دیگر قابل مصرف نمی باشد.
بیشتر مردم برای مطمئن شدن از کیفیت دوشاب، بیشتر شیره هایی که خانگی بوده و بیشتر به شکل سنتی تهیه و تولید شده اند تهیه می کنند، زیرا بر این باور دارند که شیره انگور خانگی مرغوب تر و با کیفیت تر بوده و از قیمت مناسب تری برخوردار می باشد.
صادرات انواع شیره انگور قزوین
در کشور ما انواع کارخانه های بزرگی وجود دارند که بعد از تامین نیاز کشور انواع شیره انگور قزوین را به کشور های مختلفی صادر می نمایند که این شیره بیشتر به شیره انگور صادراتی معروف می باشد خوشبختانه در طی چند سال های پیش این صادرات افزایش یافته است که افزایش صادرات باعث شده است که تولید دوشاب افزایش یافته به دنبال آن افراد زیادی مشغول به کار باشند و از این راه درآمد زیادی را کسب نمایند.
با گسترش فناوری و اینترنت صادرات انواع شیره انگور قزوین هم به صورت اینترنتی و هم به صورت حضوری فراهم شده است که خریداران با توجه به میزان دسترسی خودشان می توانند یکی از این روش ها را انتخاب نموده و خرید خود را انجام دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.