شیره انگور یک کیلویی خالص و ارگانیک که با رعایت تمام نکات بهداشتی و اصولی تهیه شده را میتوان از مراکز معتبری که بهترین نمونه شیره میوه های مختلف به خصوص شهد انگور را عرضه می کنند خریداری کنید و از خواص درمانی و ارزش غذایی فوق العاده این ماده مغذی بهره مند شوید در اینجا قصد داریم شما را با انواع خواص و نیز مرکز توزیع عمده شیره انگور یک کیلویی با قیمت مناسب آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.
روش های تشخیص بهترین نوع شیره انگور
با توجه به اینکه خانواده انگورها از تنوع بالایی برخوردار هستند ممکن است شیره این میوه را از نمونه های مختلفی تهیه کنند؛ همچنین روش تهیه به صورت سنتی و صنعتی در ویژگی های ظاهری و طعم شیره تاثیرات مختلفی می گذارد که در اینجا قرار است شما را با چند ویژگی بارز شیره انگور خالص آشنا کنیم.
- اولین خصوصیت شیره انجیر طبیعی غلظت مناسب این شیره بوده که اگر شیره را به حد کافی نپزیم آب اضافه موجود در آن سبب طعم و رنگ نامطلوب شیره میشود و اگر بیش از حد مجاز آب آن را تبخیر کنیم ممکن است تاثیر منفی داشته باشد که در شیره انگور مرغوب این قسمت به بهترین روش انجام شده.
- دومین گزینه رنگ شیره است که اگر به روش های صحیح شیره تهیه شود رنگ آن در برخی نمونه ها عسلی و متمایل به قهوه ای روشن است و اگر میزان حرارت دهی بیشتر باشد رنگ تیره تر و متمایل به قهوه ای پر رنگ می باشد.
- سومین نکته طعم شیرین انگور است که به دلیل دانش کافی و رعایت تمام پروتکل های صحیح در تهیه این شیره سبب شده با توجه به شدت پخت و مراحل تهیه همچنان تازگی و ته مزه انگور را احساس کنیم.
- علاوه بر نکاتی که ذکر کردیم شیره انگور شکرک نمی زند و هنگام اضافه کردن خاک سفید که برای از بین بردن خاصیت اسیدیته شیره و احتمال تر شدن آن اضافه می شود پس از تکمیل فرایند عمل جداسازی و تفکیک خاک سفید به درستی انجام می شود.
در تولید شیره انگور رعایت چه نکاتی ضروری است
شیره انگور یا سایر میوه ها حالت حلال و غلظت یافته میوه تازه می باشند که ممکن است به روش های مختلف تهیه شوند و با این حال به عنوان منبعی غنی از پروتئین ها، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها، کربوهیدرات ها، اسید آمینه ها و فیبر رژیمی شناخته می شوند و می توان گفت تا حدودی تمامی خواص میوه تازه را در خود حفظ کرده اند.
همانطور که می دانید از گذشته تا کنون شهدها و شیره میوه های مختلفی مانند انگور، انجیر، خرما و توت در سبد غذایی خانواده ها جایگاه ویژه ای را داشته و امروزه از این شیره ها در تهیه انواع دسرها، شکلات ها، کیک ها و.. به صورت صبحانه و میان وعده استفاده می شود.
- شیره انگور ممکن است از نمونه های متنوع این میوه و به روش های مختلفی تهیه شود و با توجه به مواد اولیه، روش پخت و.. تفاوت هایی در رنگ و مزه شیره های مختلف وجود دارد.
- شیره اصل با توجه به روش های پخت مختلفی که ممکن داشته باشد اما طعم و عطر انگور را حفظ کرده و با خوردن آن ته مزه انگور را حس می کنم.
- علاوه بر این غلظ بالای شیره انگور اصل سبب رنگ تیره این شهد شده و نور را عبور نمی دهد.
- همچنین شیره خالص رسوب نمی بندد و اگر برای مدتی در جای ثابت قرار بگیرد ته نشین نمی شود.
- بافت لطیف و یک دست و بدون هر ماده اضافه ای از ویژگی های شیره انگور مرغوب است که اگر آن را میل کنید روی زبان تنها محلول نرم و روانی را بدون هیچ گونه بافت دانه دار و زبری حس می کنید.
- شیره انگور اصل به هیچ عنوان شکرک نمیزند، شیرینی و مزه طبیعی دارد نه مزه شکر، در یخچال یخ نمیزند و بافت لطیف و نرم خود را حفظ می کند.
5 نکته ای که باید در مورد صادرات شیره انگور بدانید
آب و هوای معتدل و خاک های مناسب نقاط مختلف ایران سبب شده که در شهرهای مختلف تاکستان های پر ثمر و با کیفیتی پرورش یافته و محصولات ارگانیک و مرغوبی از انواع انگورهای درجه یک تولید شوند.
در بین این مراکز فارس، ملایر، آذربایجان غربی و شرقی، بروجرد، خوزستان و ارومیه از شهرهای اصلی تولید کننده شیره انگور مرغوب می باشند که تولیدات این مراکز به کشورهایی همچون: عراق، پاکستان، عمان، امارات، تاجیکستان، ترکیه و.. صادر می شود.
- تهیه شیره مرغوب از نظر غلظت، رنگ، عطر و طعم
- بسته بندی حرفه ای با برچسب های استاندارد صنایع غذایی
- تنوع در بسته بندی از نظر ظاهری و حجم های متفاوت
- نحوه عرضه به روز و بهداشتی
- برتری کیفیت و قیمت نسبت به سایر رقبا از جمله نکات مهم در زمینه صادرات شیره انگور به سایر کشورها می باشد.
اگر شما نیز از تولید کنندگان و یا توزیع کنندگان شیره انگور هستید لازم است با بهره گیری از مواد اولیه ارگانیک و مرغوب و همچنین مراحل تولید مکانیزه و کاملا بهداشتی و برحسب استانداردهای لازم محصولی را تولید کنید که بتواند شما را از سایر تولید کنندگان متمایز کند.
بازار عرضه شیره انگور یک کیلویی اعلا
با توجه به مواردی که اشاره کردیم تا حدودی با ارزش غذایی و خواص درمانی شیره انگور آشنا شدیم و دانستیم که این شهد برای درمان بسیاری از امراض و یا پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری ها بسیار مفید است و علاوه بر این مغذی بودن شیره انگور سبب شده که اکثریت خانواده ها این شهد را به عنوان صبحانه، میان وعده یا همراه با سایر خوراکی ها در برنامه غذایی خود قرار دهند.
آشنایی هرچه بهتر و بیشتر افراد با خواص بیشمار نهفته در شیره انگور بازار عرضه و تقاضای این شهد را افزایش داده و مراکز متعددی به روشهای سنتی و صنعتی به تهیه و توزیع شیره انگور ارگانیک مشغول اند و علاوه بر تامین بازار داخلی در زمینه فروش شیره انگور صادراتی و ارز آوری برای کشور نیز فعالیت دارند که در این بین جهرم با تهیه شیره انگور سفید یا قرمز در بهترین نوع بسته بندی از قطب های تولید کننده می باشد.
شما نیز می توانید جهت خرید شیره انگور عمده ای در حجم های مختلف و یا به صورت فله ای از طریق مراکز حضوری معتبر و یا سایت ها و آنلاین مارکت های رسمی ما که از نمایندگان صادر کننده شیره انگور ارگانیک هستند این شهد را در بسته بندی های مختلف و با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت خریداری کرده و از خواص بینظیر آن بهره مند شوید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.