یکی از محصولات بسیار مقوی، شیرین و خوش طعمی که از انگور ارگانیک و طبیعی تولید و تهیه میشود، شیره انگور محلی است. شیره انگور درجه یک با داشتن ارزش غذایی فراوان و عناصر معدنی و مغذی در درون بافت خود به عنوان یک میان وعده و یک صبحانه کاملا سالم مورد توجه عموم افراد قرار دارد و مصرف مداوم آن برای تامین سلامت بدن بسیار توصیه گردیده است. خرید و فروش فراوان این محصول پر ارزش باعث شده است که مراجع پخش شیره انگور محلی پاستوریزه با کیفیت بالا را از تولید کنندگان معتبر خود تهیه و به دست مشتریان برسانند.
بررسی اجمالی ویژگی های شیره انگور مرغوب
شیره انگور محلی و یا صنعتی به دلیل فواید بسیار زیادی که در درون بافت خود دارد از محبوبیت و طرفداران بسیار زیادی از گذشته تا به امروز برخوردار بوده است و بهعنوان یک شیرین کننده کاملاً سالم نیز شناخته می شود و در کنار صبحانه و یا حتی به عنوان یک میان وعده کامل مورد استفاده قرار می گیرد.
شاید برای شما این سوال پیش آید که شیره انگور مرغوب باید از چه مزایا و ویژگی هایی برخوردار باشد تا با توجه به آن بتوانید بهترین و خالص ترین نوع آن را خریداری کنید؟ اکنون با ما در ادامه این توضیحات همراه باشید تا به بررسی اجمالی ویژگی های شیره خالص و مرغوب انگور بپردازیم.
- یکی از ساده ترین و حائز اهمیت ترین نکاتی که میتوانیم با توجه به آن به کیفیت شیره انگور مرغوب پی برد، طعم و مزه آن است. شیره ای که از آب انگور کاملاً طبیعی تولید شده باشد، طعم و مزه تازه و دلچسبی دارد و از شیرینی قابل توجهی برخوردار است و با مصرف اندک کار میتوان به کیفیت بالای آن پی برد.
- دومین شاخصه ای که به طور واضح نشان دهنده کیفیت بالا ئا عدم کیفیت شیره انگور درجه یک است، رنگ ظاهر ؤ غلظت کلی آن می باشد. محصولی که به طور کاملاً طبیعی توسط افراد حرفه ای تهیه شده باشد در نهایت دارای رنگ قهوه ای و یا خرمایی می باشد و از غلظت بالایی نیز برخوردار است و بافت کلی آن مانند عسل غلظت دارد.
- دومین ویژگی بسیار مهم و اساسی که میتوانیم برای کیفیت شیره انگور خالص و ناخالص به آن اشاره کنیم. شفافیت عدم وجود هر گونه مواد ناخالص در درون بافت آن می باشد. تولید کنندگان با آبگیری اصولی آب کاملا شفاف و صاف انگور را از تفاله آن جدا می کند و بعد از جوشاندن و به غلظت رساندن مشاهده شفافیت و کامل از صاف بودن آن خواهند بود و همین دلیل می توان با تکیه بر این ویژگی به کیفیت محصول پی برد.
بهترین نوع شیره انگور برای صادرات
شیره انگور مرغوب یکی از خوراکی های بسیار مقوی و پرخاصیت میباشد که مصرف مداوم آن برای تامین سلامت بدن بسیار مفید می باشد و در طولانی مدت بر روی به درمان بسیاری از بیماری ها نیست موثر واقع می گردد.
در حال حاضر عموم مردم جهان با آگاهی از خاصیت های فراوان این محصول مقوی به مصرف مداوم آن روی آورده اند و این استفاده مداوم باعث شده است در بازارهای داخلی و خارجی از فروش بسیار زیادی بهره مند شود.
تولید کنندگان شیره درجه یک انگور با استفاده از انگور های کاملا ارگانیک و طبیعی محصولات خالصی را تولید میکنند که طرفداران بیشماری در اقصی نقاط کشور و همچنین کشورهای همسایه دارا است. البته مراکز بازرگانی نیز با توجه به ویژگی کیفی این محصول، قیمت ترخیص کاری کالا های خود را نیز معین می کنند.
اکنون شاخصه هایی که شیره های انگور که به عنوان محصول صادراتی شناخته می شوند را به صورت اجمالی بررسی می کنیم.
- بهترین نوع شیره انگوری که کیفیت مناسب برای صادرات و ارسال به کشورهای دیگر را باید دارا باشد. داشتن کیفیت مناسب و ارگانیک بودن آن است. شیره ای که از انگور کاملاً درجه یک و ارگانیک تهیه و تولید شده باشد و مراحل تولید آن به طور کامل طی گردیده باشد کیفیت اعلایی دارد و کاملاً خالص می باشد.
- یکی دیگر از شاخصه های مهمی که باید بهترین نوع شیرهی انگور، از آن بهره مند باشد. ماندگاری دراز مدت آن است. آب انگوری که با درجه حرارت مناسب و به طور کامل آب میان بافتی از تبخیر شده باشد از غلظت مناسبی بهره مند است و با قرار گرفتن در مکان های مختلف تغییری در رنگ، بافت و شکل آن ایجاد نمیشود.
- داشتن طعم و مزه مناسب، از دیگر شاخصه های می باشد که می توان با تکیه بر آن کیفیت انواع مختلف شیره به خصوص و نوع انگور صادراتی پی برد. انگور های با کیفیت و شیرینی که در خاک های حاصلخیز رشد کرده باشند طعم بسیار منحصر به فردی دارند و وقتی که تبدیل به شیره مقوی انگور نیز می شوند نیز مزه خود را حفظ می کنند و باعث لذیذ شدن محصول نهائی می شوند.
بررسی عوامل موثر بر کیفیت شیره انگور
شیره انگور یکی از محصولات خوراکی است که دارای تاریخچه و پیشینه ای بسیار طولانی بوده و عموم مردم ایران از گذشته با استفاده از بهترین و ارگانیک ترین انگورها مقوی ترین شیره انگور را تولید می کرده اند و آن را در کنار میان وعده ه های خود برای تامین انرژی روزانه استفاده می کرده اند.
امروزه نیز از عموم مردم با آگاهی از خواص و ارزش غذایی بی نظیر شیر خالص انگور به مصرف بیشتر آن روی آورده اند و از فواید و خاصیت هایش نیز بهره مند می گردند.
اما عواملی وجود دارد که برروی کیفیت نهایی شیر تولید شده از انگور اثر گذاری فراوانی دارند که در ادامه آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.
- یکی از مهمترین عواملی که بر روی کیفیت این شیرین کننده طبیعی اثرگذاری قابل توجهی دارد، کیفیت و نوع انگور آن است. به عنوان مثال، انگور همدان اگر بافت آبداری داشته باشد و در تولید آن از هیچگونه مواد شیمیایی استفاده نگردیده باشد از مرغوبیت بسیاری برخوردار است و بر روی شیره تولید شده نیز تاثیر مستقیم و مثبت قابل توجهی نیز دارد.
- از دیگر عوامل تاثیر گذار کیفی شیره انگور اعلا، غلظت مناسب آن در هنگام جوشانده شدن است. اگر محصول در هنگام جوشانده شدن به غلظت درستی برسد بعد از خنک شدن بافتی شبیه به عسل خواهد داشت که نشان از ز مرغوب و باکیفیت بودن آن خواهد داشت.
فروش مستقیم شیره انگور محلی ارزان
شیره انگور محلی ارزان که به عنوان یک شیرین کننده طبیعی نیز شناخته می شود دارای خاصیت مواد معدنی و فواید بسیار زیادی می باشد که در کنار صبحانه و میان وعده ها مورد استفاده قرار میگیرد و از مزه عالی و لذت بخشی نیز برخوردار است.
با افزایش میزان تقاضای خرید این محصول کارخانه های تولیدی با تهیه دستگاه های پیشرفته و استخدام نیروهای مجرب بهترین نوع شیره درجه یک انگور محلی را با قیمت ارزان تولید میکنند و با فروش مستقیم به نمایندگی های خود نیاز خریداران خاص خود را تامین می نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.