شیره انگور سیاه محصولی طبیعی و گیاهی است که از جوشاندن شیره انگور با خاک مخصوص به دست می آید. از تمام انگورها می توان آب میوه درست کرد. بنابراین شیره انگور سفید یکی از محصولات این حوزه در بازار است. امروزه استفاده از شیره انگور به دلیل خواص فوق العاده ای که دارد در طب سنتی بسیار توصیه می شود. شیره انگور یک محصول شربتی و غلیظ است که در کارخانه ها به دو روش سنتی و صنعتی تولید می شود. ترکیبی از آب انگور، آب خرما و آب میوه نیز توسط پزشکان سنتی برای درمان کم خونی بیماران کم خونی تجویز می شود.جهت اطلاعات بیشتر درباره قیمت شیره انگور سیاه باکیفیت می توانید به سایت ما مراجعه کنید.
نکاتی برای خرید شیره انگور سیاه ارگانیک
شیره انگور ارگانیک حاصل جوشاندن آب انگور به رنگ های مختلف از جمله انگور سیاه است. آب انگور را در حرارت می جوشانند که در روش سنتی از نوعی خاک برای تولید آن استفاده می شود. رنگ انگور تهیه شده برای شیره، تعیین کننده رنگ شیره است. بنابراین، انگور سیاه رنگ هسته یکسانی دارد. آب انگور مرغوب را می توان در خارج از یخچال نیز نگهداری کرد. شیره انگور طعم خوبی دارد و آبکی و در نتیجه ترش نیست.
دیگر اینکه رنگی شفاف و طعمی شیرین دارد. بهترین نوع آب میوه، نوعی آب میوه با غلظت مناسب و آب کمتر است. به این ترتیب نگهداری آن راحت تر است و کپک نمی زند. این نوع آب میوه را می توان با آب خرما و آب میوه مخلوط کرد که بهترین ماده طبیعی برای درمان کم خونی در افراد مبتلا به این مشکل است. طبق توصیه متخصصان طب سنتی، بهتر است سه عدد شیره (آب انگور، شیره و آب خرما) با معده خالی مصرف شود.
شیره انگور ارزان طبیعی و خالصی که از خاک تهیه می شود در طی مراحل تولید پس از مدتی شکری (بسته شدن) می شود. برخلاف تصور رایج، آب انگور قندی نشان دهنده طبیعی بودن و خلوص آن است. البته میزان شکرک زدن شیره انگور تا حد زیادی به دمای هوا و غلظت شیره بستگی دارد. به عبارت ساده، هرچه هوا سردتر یا آب میوه غلیظ تر باشد، سریعتر شیرین می شود. بر این اساس، آب انگورهایی که بسیار ریز تهیه می شوند در مدت زمان نسبتاً طولانی شیرین می شوند.
شیره انگور سیاه چه مواد مغذی دارد؟
یکی از مواد طبیعی و با کیفیت که برای استفاده در ماه های زمستان به خصوص به دلیل طبع گرم آن گزینه بسیار مناسبی است، شیره انگور اصل و خالص است. شیره انگور سیاه یکی از آب میوه های موجود در بازار و سرشار از مواد مغذی و مواد مفیدی است که بدن به آن نیاز دارد. برخی از خواص آب انگور عبارتند از: نشاط عمومی بدن را تقویت می کند، به خون سازی کمک می کند. لک های پوستی را از بین می برد و چاقی پوست و صورت را جوان می کند.
شیر مادر غلیظ توده عضلانی بدن را افزایش می دهد یرقان، افسردگی و گلودرد مزمن و سرفه را درمان می کند. نکته ای که در زمینه مصرف آب انگور جلب توجه می کند این است که باید با مزاج فرد و متناسب مصرف شود. از آنجایی که طبع آب انگور گرم است، مصرف برای افراد مختلف با توجه به مزاج آنها باید انجام شود. یکی دیگر از فواید دوشاب غلیظ شدن شیر مادر است، بنابراین در صورت رقیق شدن شیر مادر می توان در کنار سایر درمان ها آب انگور را نیز مصرف کرد.
* خون شایسته (خون سالم و طبیعی بدون ضایعات) تولید می کند. اگر دچار ضعف عمومی یا کم خونی هستید، می توانید آب انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. از آنجایی که شیره انگور خون ساز است و بدن را تقویت می کند، افرادی که به طور کلی ضعیف هستند یا کم خونی دارند می توانند آب انگور را با شیر برنج یا سمنو بخورند یا از سرکه شربتی به عنوان شربت استفاده کنند. * وزن بدن را افزایش می دهد.
یکی دیگر از فواید این غذای شیرین افزایش حجم عضلات است. به همین دلیل ترکیب آب انگور و آرد کنجد برای کارگران سنگین وزن یا ورزشکاران توصیه می شود، زیرا علاوه بر تقویت کننده، حجم عضلات را نیز افزایش می دهد. * یکی دیگر از ویژگی های آب انگور این است که باعث احتقان می شود و بنابراین برای مسدود نشدن مجاری کبد می توان آب انگور را با سرکه انگور مصرف کرد.
بهترین نوع شیره انگور سیاه
بهترین انواع شیره انگور تولید شده در ایران معمولا در غرب کشور عرضه می شود. تاکستان های زیادی وجود دارد و هر ساله شاهد برداشت مقادیر زیادی انگور قرمز و سفید در این مناطق هستیم. به طور خلاصه می توان به شهرهای ارومیه، خوی، قزوین، همدان، مالایی اشاره کرد. آنها بهترین انگور ایران را دارند و این مناطق به تاکستان هایشان معروف هستند. به خصوص ارومیه که فصل انگور در آن شهره عام و خاص خواهد بود.
بهترین انواع شیره انگور بسیاری از ایرانیان شیره انگور را دوشاب می نامند و شاید به این دلیل است که دوش به معنای شب و آب به معنای شیره انگور است. چون اصولاً ایرانی ها دوشاب را به شیره انگوری می گویند که از شب گذشته و کمی ترش مزه دارد. البته فراموش نکنید که ماریناد مورد نظر با ترشی و فساد آب انگور کاملا متفاوت است.
بهترین آب انگور همین دوشابی است که سرشار از آهن و فیبر است. غلظت آن کمی رقیق تر از آب میوه های دیگر است. و معمولاً با کمی رقیق کردن و اضافه کردن آب و شکر برای تهیه شربت آن را می چشند. البته دوشاب را برای صبحانه هم می توان استفاده کرد و با کره حیوانی خوشمزه است.
فروشنده بهترین شیره انگور سیاه
تولیدکنندگان بهترین شیره انگور سیاه همواره سعی داشته اند محصولی با کیفیت عرضه و روانه بازار کنند تا مردم هم از طعم و هم از قیمت مناسب آن راضی باشند. تولیدکنندگان آب انگور سیاه باید این عصاره خوشمزه را به صورت طبیعی و ارگانیک و بدون هیچ گونه افزودنی غیرمجاز مانند شکر و شکر تهیه کنند تا از ماندگاری طولانی مدت اطمینان حاصل شود. خرید عمده شیره انگور سیاه خالص به آسان ترین روش ممکن و در سریع ترین زمان ممکن و با نازلترین قیمت از طریق این سایت فروشگاهی اینترنتی و اینترنتی انجام می شود. برای تهیه عمده و پر حجم آب انگور سیاه و سایر آب میوه های خوراکی و طبیعی می توانید با تماس با همکاران ما در واحد فروش اینترنتی خرید خود را انجام دهید.جهت اطلاعات بیشتر درباره فروش شیره انگور می توانید به سایت ما مراجعه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.