یکی از پر فروش ترین شیره های گیاهی که در بسته بندی های یک کیلویی، نیم کیلویی و 250 گرمی به بازار عرضه می شود، شیره خرما است که در طب سنتی نیز طرفداران بسیاری پیدا کرده است. فی الواقع شیره ها همان چکیده ی میوه ها هستند که به دو روش صنعتی و سنتی تهیه می شوند.
در روش سنتی، خرما پوست گرفته شده را توسط مقدارکمی آب داخل قابلمه می جوشانند تا عصاره آن خارج شود و جوشاندن را تا مرحله غلیظ شدن مایع عصاره ادامه می دهند. در ادامه مطلب به خواص این خوراکی خوشمزه و مفید بیشتر خواهیم پرداخت.
شیره خرما یک کیلویی
از آن جایی که امروزه شیره خرما طرفداران بسیاری پیدا کرده است، تولید کنندگان آن را در بسته بندی های یک کیلویی تولید و به فروش می رسانند.
همانگونه که می دانید در سفره غذایی ما ایرانیان مصرف انواع سردی جات به خصوص برنج و لبنیات بسیار بالاست، طبع سردی بر بدن افراد غلبه می کند و سبب احساس خستگی و کسلی در فرد می شود. از این رو متخصصان طب سنتی توصیه کرده اند که در جهت رفع این طبع سردی و سودا بدن، شیره خرما که طبع بسیار گرمی دارد را مصرف کنیم تا سطح انرژی بدن خود را در طول روز بالا نگه داریم.
شیره خرما غنی از منابع آهن، فولات و ویتامین B6 می باشد که در افزایش هموگلوبین خون و افزایش سطح گویچه های قرمز خون بسیار موثر است که بالا رفتن سطح گویچه های قرمز در بدن مساوی است با افزایش خون بدن و همچنین بالا رفتن سطح انرژی فرد.
شیره خرما نیم کیلویی
یکی از مشهور ترین برندهایی که اقدام به تهیه و تولید شیره خرما اصل و با کیفیت کرده است برند این مجموعه است که این محصول را در حجم های متفاوت نیم کیلویی و 250 گرمی متناسب با نیاز مشتری در بازار عرضه می کند. بسیاری از افراد در هنگام خرید شک دارند که آیا این محصول اصل است یا تقلبی؟ ما راه های تشخیص شیره خرما اصل از تقلبی را به شما خواهیم گفت.
در هنگام خرید شیره خرما اصل باید به مواردی همچون رنگ، بو و طعم، میزان غلظت و رسوب آن در ظرف دقت کرد. شیره خرما اصل رنگ بسیار تیره و زلالی دارد که البته این مورد بستگی به نوع خرما اولیه نیز دارد. در رابطه با طعم شیره خرما اصل نیز می توان گفت که طعم بسیار شیرینی دارد که ته گلو را کمی می سوزاند.
غلظت شیره خرما اصل در حد متوسط است اگر خیلی غلیظ باشد نشان دهنده ماندگی و کهنگی آن است و در صورتی که رقیق باشد مقداری آب به آن اضافه شده است. شیره های خرمایی که اصل باشند معمولا پس از گذشت مدتی یک لایه رسوب می دهند. بر طبق موارد گفته شده هر شیره ای را که مشخصات فوق را نداشته باشد، نمی توان اصل خواند.
شیره خرما 250 گرمی
از آن جایی که شیره خرما یک فرآورده بسیار شیرین است و به ندرت مصرف می شود، تولید کنندگان آن را در حجم های کوچکی همچون بسته ها شود، تولید کنندگان آن را در حجم های کوچکی همچون بسته های 250 گرمی تولید می کنند که سریع به فروش برسد.
شیره خرما را در صوت تمایل می توان داخل یخچال درون ظرف های پلاستیکی نگه داری کرد و در هنگام مصرف نیز نباید قاشق نمدار درون ظرف برد چرا که این امر سبب پایین آمدن سطح کیفی محصول و یا کپک زدن آن می شود. البته نگهداری از شیره خرما در یخچال الزامی نیست همین که در جای نسبتا خنک مانند کابینت و دور از نور خورشید باشد کافی است.
در صورتی که پس از مدتی شیره خرما در منزل شما باقی ماند و مصرف نشد می توانید با کمی نوآوری از آن شربت های خوشمزه ای تهیه کنید که در تابستان باعث رفع عطش و گرما زدگی شما بشود. حتی در زمستان نیز جهت تقویت سیستم ایمنی بدنتان از مصرف این ماده غذایی با ارزش غافل نشوید و دائما استفاده کنید.
شیره خرما 450 400 200 گرمی
اگر شما نیز از مشکل لاغری و وزن نگرفتن کودک خردسال خود رنج می برید، ما به شما خرید شیره خرما در وزن های 450،400،200 گرمی را توصیه می کنیم.
همان گونه که گفتیم شیره خرما غنی از ویتامین های B6، B12 و فولات است که در رشد ذهنی و جسمی کودکان شما می تواند نقش به سزایی را ایفا کند.
شیره خرما 700 600 500 گرمی
می توان گفت که برای یکبار هم که شده هر فرد نام شیره خرما را در کنار ارده شنیده است. شیره خرما محصولی پر فروش در بازار است که تولید کنندگان آن در حجم های 700، 600، 500 گرمی تولید و به بازار عرضه می کنند.
مصرف شیره خرما برای خانم های باردار بسیار توصیه شده است چرا که در روند تسهیل زایمان بسیار موثر است و از آن جایی که یک قند طبیعی است فرد باردار را دچار دیابت بارداری نخواهد کرد.
شیره خرما 800 900 750 گرمی
بسیاری از افرادی که از شیره خرما به صورت روزانه و دائمی مصرف می کنند آن را در حجم های بالا در بسته بندی های 800،900،750 گرمی تهیه می کنند.
برخی افراد شیره خرما را با ارده ترکیب می کنند و می خوردند، برخی دیگر شیره خرما را در یک لیوان آب ولرم حل می کنند و به عنوان یک شربت بی ضرر مصرف می کنند، برخی دیگر نیز شیره خرما را با برف به صورت یک نوبرانه می خورند. حتی می توان از شیره خرما در تهیه مربا و انواع معجون نیز استفاده کرد.
شیره خرما 02
همان طور که می دانید شیره خرما نیز مانند هر محصول دیگری چند درجه کیفی در بازار دارد که اخیرا برخی فروشندگان اقدام به فروش شیره خرما با سطح کیفی 02 در بازار کرده اند که البته قیمت پایین تری نیز دارد.
نمی توان گفت که این نوع شیره با این درجه کیفی خراب یا فاسد است اما از سطح کیفیتی پایین تری برخوردار است؛ چرا که از خرمای مرغوبی تهیه نشده است.
شیره خرما 01
شیره خرما در سفره غذایی ما ایرانیان از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است و در اغلب شهر ها به روش سنتی در منازل تهیه می شود. شیره خرما را معمولا در وعده های صبحانه مصرف می کنند چرا که بسیار مقوی و انرژی زا می باشد، این خوراکی خوشمزه را به روش های مختلفی استفاده می کنند.
مجموعه ما با چندین سال سابقه فروش در زمینه تولید و فروش شیره خرما با درجه کیفی 01، این امکان را فراهم آورده است تا شما مشتریان عزیز از طریق بستر اینترنت و به صورت آنلاین این محصول را در حجم های مورد نیازتان تهیه فرمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.