صادرات کلی شیره خرما زرد ارگانیک

صادرات کلی شیره خرما زرد ارگانیک توسط تولید کنندگان به کشورهای همسایه و دیگر کشور ها ارسال می شود که تولید کنندگان از بهترین و درجه یک ترین شیره خرما تازه برای صادر استفاده می کنند که رضایت صادر کنندگان را به خود جلب می نمایند. صادر کنندگان انواع شیره خرما را به صورت بسته بندی های بهداشتی و مقاوم با وزن های مختلف به کشور های دیگر ارسال می کنند تا افراد با توجه به نیاز سفارش دهند و از فواید آن بهره مند شوند.

صادرات کلی شیره خرما زرد ارگانیک

مکان مناسب برای نگهداری از شیره خرما زرد

مکان مناسب برای نگهداری از شیره خرما زرد مکان نگهداری شیره خرما زرد باید خنک و خشک باشد طوری که با نگهداری در این مکان هیچ آسیبی به بافت آن وارد نکند و آن را سالم نگهدارد و هم چنین باید مکان نگهداری خشک و بدون رطوبت باشد تا هیچ هوایی به شیره وارد نشود بلکه رسیدن رطوبت به آن سبب خرابی زود هنگام می شود و باعث می شود طعم، مزه، خواص و فواید، مواد مغذی، کیفیت، رنگ و… تغییر کند و دیگر قابل استفاده نمی باشد.

یکی دیگر از نکاتی که در هنگام نگهداری شیره باید به آن توجه کرد، بسته بندی آن می باشد یعنی برای نگهداری بهتر باید آن ها را در ظرف های مخصوص بسته بندی کرد تا هیچ رطوبتی به آن نرسد که برای حفظ آن، باید درب ظرف را محکم بست.

بهترین مکان برای نگهداری شیره خرما زرد، یخچال می باشد که این مکان خشک و خنک می باشد و دمای مورد نیاز شیره را برای نگهداری حفظ می کند و آن را در مدت زمان طولانی بدون هیچ تغییری حفظ می کند و قابل استفاده می باشد و هم چنین شیره را از از تابش نور آفتاب در امان نگه می دارد.

یکی دیگر از مکان نگهداری شیره خرما، فریزر می باشد که دمای این مکان زیر می باشد و با قرار گرفتن شیره در آن، کاملا یخ می زند و تمام حالت ها و وضعیت خود را حفظ می کند و افراد قبل از استفاده باید آن را از فریزر خارج نمایند تا یخ شیره آب شود و قابل استفاده شود.

شیره خرما زرد چه طبعی دارد

شیره خرما زرد چه طبعی دارد شیره خرما ارگانیک طبعی بسیار گرم دارد که برای افراد سرد مزاج بهترین گزینه به حساب می آید که با مصرف آن، طبع بدنشان تغییر می کند و آن ها را در برابر سرما حفظ می کند و مانع از بروز سرما در بدنشان می شود و بهتر است در زمستان از آن استفاده کنند تا از بروز سرما به بدنشان جلوگیری کند.

افراد گرم مزاج نباید بیش از حد از آن استفاده کنند زیرا باعث بروز مشکلاتی از قبیل غلظت صفرا، افزایش جوش و کهیر روی صورت افزایش می یابد که در نتیجه افراد گرم مزاج باید به مقدار کمی در طول روز استفاده کنند تا دچار مشکلات نشوند.

اگر افراد گرم مزاج قصد مصرف شیره خرما را دارند باید با سرکه بجوشانند تا طبع آن تغییر کند و هیچ مشکلی برای آن ها ایجاد نکند و سرکه یک نوع مصلح برای افراد گرم مزاج به حساب می آید که طبع آن را تغییر می دهد و در نتیجه برای افراد گرم مزاج موثر واقع می گردد.

افرادی که مزاجی سرد دارند بهار است شیره را در وعده صبحانه ااستفاده کنند تا انرژی لازم برای مبارزه با سرما داشته باشند به خصوص در فصل زمستان که هوا بسیار سرد می باشد و بدن دچار یخ زدگی می شود.

این نوع خوراکی سرشار از منگنز نی باشد و کالری بالایی دارد از این رو افراد با مصرف آن، سوخت و ساز بدنشان چند برابر می شود و سبب افزایش چربی می شود و در نتیجه انرژی بدنشان تامین می شود که برای ادامه فعالیت و جلوگیری از سرما مفید می باشد و مانع از خستگی و کسلی می شود.

آشنایی با مراحل تولید شیره خرما زرد ارگانیک

آشنایی با  مراحل تولید  شیره خرما زرد ارگانیک اولین مرحله برای تولید شیره خرما زرد ارگانیک، خرید خرما زرد می باشد که بعد از آن باید خرما ها را کاملا شست تا از هرگونه آلودگی پاک شود و اجازه دهید تا بدون رطوبت شود حالا خرما را درون قابلمه بزرگ بریزید و به وزن خرما آب به آن اضافه کنید و حرارت زیر آن را روشن کنید تا آب های درون قابلمه به جوش بیاید که بهتر است درب قابلمه را روی آن بگذارید تا زودتر جوش بیاید.

زمانی که آب آن به جوش آمد، با ملاقه روی خرماها بکوبید تا کاملا نرم شود و هر چند دقیقه یک بار خرماها را هم بزنید تا ته نگیرد و این عمل را تا زمانی ادامه دهید تا خرما کاملا نرم شود و شیره تولید شود سپس خرما ها را به همراه آب در یک صافی بزرگ بریزید تا آب های درون آن کاملا از بین رود و اجازه دهید سرد شود.

زمانی که محتوی درون صافی سرد شد با دست فشار دهید تا آب های آن خارج شود و فقط تفاله خرما باقی بماند سپس آب های جمع آوری شده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا غلیظ شود که هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا ته آن نگیرد.

این عمل را تا زمانی ادامه دهید که کاملا غلیظ شود و رنگ آن سیاه یا قهوه ای تیره شود سپس حرارت زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید شیره سرد شود سپس آن ها را در ظرف مخصوص بسته بندی کنید و در مکان خشک و خنک به دور از نور آفتاب قرار دهید.

عمده فروشی شیره خرما زرد تازه

عمده فروشی شیره خرما زرد تازه عمده فروش شیره خرما صادراتی محصولات خود را از مراکز تولید تامین می کند تا بهترین نوع شیره خرما را برای فروش داشته باشند که محصولات را به صورت عمده به فروش می رسانند از این رو سبب کاهش هزینه می شود که اکثریت افراد از آن جا نیاز خود را سفارش می دهند.

عمده فروشان محصولات خود را از طریق سایت های آنلاین و مراکز فعال اینترنتی به فروش می رسانند تا افراد در هر مکان و زمانی که باشند بتوانند شیره خود را از طریق سایت سفارش دهند و از آن برای درمان و وعده صبحانه استفاده کنند که علاوه بر آن، در سایت انواع شیره خرما را با بسته بندی های بهداشتی برای فروش دارند.

عمده فروشان برای جذب بیشتر مشتری می توانند در سایت ها ارزش غذایی، کیفیت، مشخصات و مواد مغذی، خواص و فواید، تاریخ تاریخ و انقضا را درج می نمایند تا افراد با بررسی بهترین نوع شیره را به صورت عمده خریداری کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما