تولید کنندگان شیره خرمای سنتی

شیره خرمای سنتی از میوه خرمای طبیعی، ارگانیک، سالم و کاملا استاندارد و بهداشتی بدست می آید که هیچ گونه ناخالصی ندارد و توسط دست انسان های ماهر با استفاده از حداقل امکانات اولیه با کیفیت عالی تولید و نیز با قیمت مناسب به روش مستقیم در بازار عرضه می شوند.

تولید کنندگان شیره خرمای سنتی

آشنایی با انواع شیره خرمای طبیعی

آشنایی با انواع شیره خرمای طبیعی شیره خرمای طبیعی یکی از فراورده های مهم و بی نظیر خرما می باشد و دارای خواص و فایده زیادی است که از جمله فواید آن می توان به خواص آنتی اکسیدانی، غنی از انواع ویتامین ها، پروتئین ها و املاح معدنی فراوان مانند: کلسیم، پتاسیم، منگنز، روی، مس، سرب، آهن، فیبر، فسفر و غیره می باشد که در درمان انواع بیماری ها بسیار تأثیر گذار می باشد.

شایان ذکر است این محصول غذایی با ارزش با توجه به مشخصات بی شماری که دارد می تواند در درمان کاهش کلسترول بدن بسیار مفید و مقوی باشد و همچنین به درمان بیماری هایی نظیر: تقویت سیستم ایمنی و عصبی بدن، افزایش وزن، تقویت بینایی چشم،کمک به رشد مو، تأمین انرژی و کالری بدن، تقویت قلب، ناراحتی های گوارشی، تقویت کننده ی قوای جنسی،یبوست، ناراحتی های پوستی، بهترین درمان برای کم خونی،کمک به تقویت و استحکام استخوان ها،کنترل فشار خون و غیره کمک شایانی نماید.

شیره خرما طبیعتی گرم و خشک دارد و بهترین روش مصرف آن جوشاندن آن با سرکه و مصرف آن به صورت سرکه شیره می باشد.

فروشگاه عرضه شیره خرمای سنتی

فروشگاه عرضه شیره خرمای سنتی عرضه شیره خرما توسط مراکز و فروشگاه های بسیاری به صورت مستقیم و غیر مستقیم صورت می گیرد.

توزیع کننده معتبر شیره خرما اصل سعی می کند تا با معرفی محصول خود آن را با بهترین شکل ممکن و با کیفیت عالی و قیمت مناسب در اختیار مشتریان خود قرار دهد که امروزه توزیع شیره اصل به روش مستقیم و بدون واسطه بسیار ارزان و مقرون به صرفه بوده زیرا توزیع به این طریق هم سبب کوتاه کردن دست واسطه ها در خرید و فروش محصول می شود و هم سبب رقابت بین انواع برندهای ایرانی با خار جی و نیز سبب افزایش تولیدات بیشتر محصول و کیفیت برتر آن می شود که از لحاظ اقتصادی برای بازار شیره بسیار حائز اهمیت می باشد.

همواره نکات مهمی در تعیین آخرین قیمت شیره خرما اصل درجه یک وجود دارند که عبارتنداز: نوع کیفیت محصول شیره، غلظت شیره انگور، کیفیت و نحوه پخت و تولید آن، نحوه بسته بندی، نوع خرما استفاده شده در تولید شیره، هزینه های جانبی تولید، کاهش قیمت ارز در کشور، میزان عرضه و تقاضا، استاندارد، ارگانیک و بهداشتی بودن محصول، و غیره می باشد که هر چه کیفیت و غلظت این محصول بالاتر باشد به طور حتم از قیمت بالاتری نیز برخوردار خواهد شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما