کارخانه شیره خرما ملایر دارای قدمت زیادی می باشد و از دیرباز تولید انواع شیره از جمله شیره سفید و عسلی را انجام میدهد.از آنجایی که شیره ملایر بین همه ی انواع شیره ها بهترین نوع می باشد؛ مراکز زیادی وجود دارند که صادرات این شیره را به کشورهای دیگر انجام می دهند.
بررسی ترکیبات شیمیایی شیره خرما ملایر
به طور کلی اگر بخواهیم درخصوص ترکیبات خرما صحبت کنیم می توانیم اشاره کنیم به اینکه خرما دارای مواد قندی مانند ساکاروز و گلوگز ،مواد آلبومینوئیدی ، پکتین و قطعا آب به حجم زیاد می باشد.و همچنین انواع ویتامین ها و املاح معدنی جز مواردی هستند که در شیره ی خرما به وفور یافت می شود.
برای اینکه بتوانید انرژی از دست رفته ی بدن خود را بازگردانید نیاز به مواد مغزی دارید، استفاده از شیره ها یکی از این مواد انرژی زا می باشد که به شما توصیه می شود برای جایگزینی انرژی تقلیل رفته ی بدن خود از آن استفاده کنید .در این زمان درنظر داریم برای شما در خصوص شیره ی خرما صحبت کنیم .
اگر بتوانید شیره خرما اصل برای مصرف شخصی خود خریداری کنید بهترین گزینه برای این مورد می باشد.اگر بخواهیم به خواص شیره ی خرما برسیم بهتر است میوه ی خرما را مورد بررسی قراردهیم.
شیره خرما به دوصورت صنعتی و سنتی تهیه می شود که هردو روش با توجه به شرایط خاص خود و با امکانات و دستگاه های متفاوتی انجام می شود.
در روش صنعتی به این صورت که توسط آب وحرارت و میوه ی خرما اتفاق میفتد و میوه خرما که میتواند از انواع درخت های نخل خرما باشد با حرارت به ماده ای محلول در آب تبدیل می شود . در روش سنتی به سه طریق ممکن انجام می شود که به طور کلی نام میبریم :
شیوه جوشاندن ،تهیه در حوضچه های سیمانی،تولید شیره خرما به طریقه حصیر
بهترین نوع شیره خرما ملایر چه مشخصاتی دارد
اگر بخواهیم به خصوصیات بهترین شیره ی خرما ملایر اشاره کنیم عبارتند از:
- اسید استیک شیره یا همان درصد اسیدیته ی شیره باید بین دو عدد مجاز ۳_۵ باشد.
- رنگ شیره ی خرما اولین فاکتوریست که مشتریان برای خریدبه آن توجه میکنند پس رنگ آن باید شفاف باشد و طبیعی و سالم به نظر برسد.
- مواد جامد حل شده در شیره باید در حدود ۶۷-۷۳درصد باشد.قند موجود در خرما که به دو صورت احیاکننده و غیر احیا می باشد باید از نظر نسبت گلوکز به فروکتوز حداقل ۷ درصد باشد.
- معمولا مشتریان بعداز خرید شیره به دومین موردی که توجه می کنندمزه و طعم شیره می باشدکه بایدطعم و بوی طبیعی داشته باشد یعنی بعداز چشیدن نبایدطعم ترشیدگی، سوختگی و یا کپک زدگی از آن برداشت شود.
- خرمایی که برای شیره استفاده میشود نباید دارای بقایای گیاهی مثل شاخ و برگ درختان ،پوست میوه ،حشرات و جانوران و یا هرگونه آفت زنده یا مرده ،فضولات حیوانات مختلف و ذرات شن و ماسه باشد.
- موارد دیگر که بخواهیم به طور مختصر توضیح بدهیم به ترتیب خاکستر، آلاینده های فلزی،مواد نگهدارنده،مقاوت در برابر شکرک زدگی وغیره.
- و در آخر میپردازیم به مهمترین فاکتور یعنی نشانه گذاری و بسته بندی این محصول که بیش تر تولیدکنندگان و کارخانه داران بزرگ برای این مورد معمولا بیشترین هزینه را انجام میدهند چرا که معتقدند بسته بندی محصول و نشان اعتماد اولین فاکتوری بوده که مصرف کننده معمولا با توجه به آن خرید خود را قطعی میکند.
- توجه کنید که بر روی بسته بندی باید نام محصول ،تمام مشخصات تولیدکننده، مواد تشکیل دهنده ،شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، شماره سری ساخت ،تاریخ تولید و انقضای محصول، وزن درج شده باشد.
فواید مصرف شیره خرما در رژیم های غذایی
بهترین زمان مصرف شیره ی خرما در وعده ی صبحانه می باشد تا با فعال شدن سلول های عصبی بتواند نیرو و تحرک شروع صبح را برای شما تامین کندکه این خواص به علت فسفر و آهن موجود در خرما می باشد اگر به رژیم غذایی افرادی که برای کاهش وزن و یا ورزش به افراد متخصص مراجعه کردند رجوع کنیم میبینیم که در همه ی انواع رژیم ها بلااستثنا این خوراکی در وعده های مختلف گنجانده شده است.
افرادی که از بیماری کم خونی رنج میبرند معمولا به توصیه ی پزشک از انواع شیره بخصوص شیره ی خرما بهره مند می شوند. این شیره همچنین تسکین دهنده ی دردهای رماتیسمی ،امراض شریانی و وریدی می باشد.اما مورد قابل ذکری که در این دو روش تغییری نمیکند استفاده از خرمای باکیفیت ،خوش طعم،سالم و مرغوب است.
روغن موجود در خرما خود نیز انرژی برای بدن تولید میکند.همچین سرشار از کلسیم ،گوگرد ،آهن،پتاسیم ،فسفر،منگنز،مس و منیزیم می باشد.
کلسیم موجود درآن به بافت استخوان کمک می کند همچنین برای بینایی مفید است و سموم را از بدن به خصوص کبد دفع میکند .
افراد زیادی هستند که معمولا برای شیرین کردن خوراکی ها یا مواد غذایی که نیازمند شیرین کننده ها هستند از شیره خرما استفاده میکنند که این موضوع در بین خانم های خانه دار بیش تر جا افتاده است.
آهن موجود در شیره باعث تولید گلبول های قرمز میشود همان طور که اطلاع دارید وجود آهن و به تبع آن گلبول های قرمز برای بدن بسیار ضروری می باشد و عملکرد بسیاری از بافت ها و اندام های بدن در گرو وجود این ماده ی معدنی می باشد.
توزیع بهترین شیره خرما ملایر اصل
همدان شهری است که به علت عرضه شیره خرما آن هم در بهترین کیفیت به عنوان پایتخت شیره ی ایران شناخته شده است.بزرگترین تولیدکننده و کارخانه ای که در این شهر واقع شده است به صورت کاملا سنتی با خرید انگور تازه و سالم و مرغوب از باغداران بهترین شیره را از نظر طعم و کیفیت تهیه و تولید می کند.
روش سنتی بهترین شیره خرما از نظر ارگانیک بودن برای مصرف کنندگان فرآوری میکند چرا که این نوع شیره بدون موادافزودنی می باشد.
برای خرید این محصول بهتر است به نمایندگی های فروش این محصول مراجعه کنید و یا از طریق این وبسایت با خرید آنلاین با خیالی آسوده از اقصی نقاط این خوراکی خوشمزه را سفارش دهید و در کمترین مدت درب منزلتان تحویل بگیرید.
همچنین توجه کنید برای تهیه شیره خرما صادراتی که مناسب شرایط صادرات برای کشورهای مختلف می باشد از طریق همین سایت نیز میتوانید اقدام کنید.
متاسفانه این روزها افرادی هستند که به علت سود بیشتر به دنبال استفاده از میوه هایی با کیفیت پایین تر که قطعا درجه دو و سه از این میوه محسوب میشوند هستند که باعث شده اند خریداران اعتماد خود را نسبت به محصولات از دست بدهند اگر تمام مواردی را که در توضیحات ارائه دادیم توجه کنید؛ قطعا بهترین و با کیفیت ترین محصول را خریداری می کنید. خاطر نشان میکنیم که صادرات این محصول به کشورهای دیگر نیز انجام می شود چرا که چون مشتریان در کشورهای دیگر به ارزش غذایی این محصول پی برده اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.