مرکز خرید شیره انگور مرغوب به قیمت عمده در ایران طی چند دهه فعالیت در بازار اعتبار خوبی را کسب نموده همچنین در فضای مجازی فعالیت خوبی دارد و مشتریان ترجیح می دهند برای خرید به سایت مجازی فروش شیره انگور مراجعه کنند و محصول مورد نیاز خود را به قیمت عمده خرید نمایند.
در سایت مجازی قیمت شیره انگور عمده براساس حجمی که دارد درج شده است و اینکه می توانید این محصول را به مناسب ترین قیمت از سایت مجازی تهیه کنید.
چگونه شیره انگور مرغوب را تشخیص دهیم؟
جهت تشخیص شیره انگور مرغوب باید به مواردی دقت نمود و در ابتدا باید دانست شیره انگور چند نوع است که هر کدام ویژگی ظاهری و خصوصیات مخصوصی دارند. اولین نوع شیره رنگ قرمزی دارد و مرغوبترین آن شبیه عسل می باشد که به آن شیره عسلی گفته می شود و همانند عسل طعم و بوی مطبوعی دارد.
دومین دسته از شیره انگور رنگ زرد مایل به سفید دارد که با مخلوط کردن و زدن بیش از حد شیره عسلی بدست می آید این شیره برای وعده صبحانه زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. از خواص این شیره وجود آهن فراوان در آن است و باعث تامین انرژی لازم در بدن می شود که برای میان وعده نیز می توان از آن استفاده نمود.
از شیره انگور برای تهیه شربت استفاده می شود که برای همه افراد مفید می باشد و یا با انواع دم نوش قابل استفاده می باشد و یک شیرین کننده طبیعی محسوب می شود که هیچ ضرری برای بدن ندارد مگر در مواردی که فرد قند خون بالایی داشته باشد که بهتر است در مصرف مواد شیرینی احتیاط نماید.
شیره ارگانیک و اصل به صورت کاملا سنتی و یا صنعتی از انگور تولید می شود و توسط شرکت های معتبر و یا کارگاه های خانگی این کار انجام می شود و به صورت مرغوب به دست مصرف کننده می رسد. بر روی بسته بندی محصول نام شرکت و تاریخ تولید انقضاء نیز درج می شود که مشتری بتواند انتخاب مطمئنی داشته باشد.
بهره گیری از تمام ظرفیت ها برای صادرات شیره انگور
برای صادرات هر چه بهتر شیره انگور صادراتی باید نکاتی را رعایت نمود و قبل از آن مشورت های لازم در این مورد را از افراد با تجربه کسب نمود. جهت افزایش ظرفیت صادرات در ابتدا باید پرورش انگور افزایش یابد. در سراسر ایران باغهایی وجود دارد که برای پرورش انگور مورد استفاده هستند و در منطقه غربی کشور این باغها بیشتر وجود دارند و به دلیل آب و هوایی که دارند برای پرورش انگور مناسب هستند.
بعد از برنامه ریزی جهت افزایش تولید میوه انگور باید برای کیفیت این میوه نیز طرح جامعی تدوین شود که با مهندسی در سطح کشور و افزایش آگاهی در زمینه تولید باکیفیت انگور تحقق بیشتری پیدا نموده است. این شیره بعد از برداشت میوه انگور در اوایل پاییز تولید می شود و تا اواخر این فصل تولید شیره ادامه پیدا می کند.
بعد از تولید و سرد شدن شیره در بسته بندی قرار داده و به بازارهای هدف ارسال می شود. یکی از موارد مهم در بحث صادرات بازاریابی برای محصول است که تولید کنندگان شیره انگور ایرانی در این مورد موفق بوده اند و به دلیل ارگانیک بودن این محصول و خواص زیادی که دارد مورد استقبال دیگر کشورها قرار گرفته است.
شهر قوچان یکی از قطب تولید شیره می باشد که سالانه صادرات زیادی از این محصول به کشورهای دیگر انجام می شود. اگر برنامه ریزی درستی ایجاد شود و تمام ظرفیت ها به کار گرفته شود جهت صادرات هر چه بیشتر این شیره می تواند باعث ایجاد اشتغال گسترده ای در سطح کشور شود.
بسته بندی مواد غذایی مخصوصا انواع شیره بسیار مهم است تا همین چند سال پیش شیره به صورت فله به بازارها ارسال می شده است که باید در زمینه بسته بندی و خلاقیت در این امر دقت بیشتری شود. صادرات یک محصول بیشتر به صورت فله است اما چه بهتر که در ظرفهای زیباتر و جلوه مناسب تری شیره به دیگر کشورها ارسال شود.
شیره به صورت 20کیلویی در دبه نیز صادر می شود بهتر است در طراحی دبه ها خلاقیت بیشتری به کار رود و یا اینکه شیره را در حجم کمتر و بسته بندی مناسب تری ارسال نمایند.
مورد بعدی برای ایجاد ظرفیت بیشتر ارگانهایی هستند که مسئول دادن مجوز برای صادرات می باشند این ارگانها باید مسئولانه تر فعالیت داشته باشند و سعی نمایند به صادر کننده سخت نگیرند. به طور مثال تعرفه گمرک را باید منصفانه در نظر بگیرند که تولید کننده رغبت به صادرات بیشتر داشته باشد. جهت اینکه صادرات این محصول بیشتر شود باید مراحل اداری که برخی از آنها زمان زیادی را می گیرند سریعتر انجام شود.
عوامل موثر بر کیفیت شیره انگور صادراتی
از عوامل مهم که بر کیفیت شیره میوه انگور مؤثر هستند خود میوه انگور است که باید کیفیت بالایی داشته باشد. انگوری که در ایران تولید می شود مرغوب است و خرابی در آن وجود ندارد. بعد از برداشت انگور به صورت تازه وارد چرخه تولید شیره می شود که به دو صورت سنتی و صنعتی شیره تولید می شود.
مورد بعدی در کیفیت شیره میزان انگور و خاکی است که برای تولید شیره انگور از آن استفاده می شود. اگر خاک کم و یا زیاد از حد باشد در کیفیت محصول تأثیر دارد. افراد با تجربه و کاربلد در این زمینه مهارت لازم را دارند. مورد بعدی این است که باید حداقل یک روز کامل فرد تولید کننده وقت صرف کند جهت تولید شیره و تمام دقت خود را برای این منظور به کار گیرد.
شیره مورد نظر که در ایران تولید می شود بسیار مرغوب است و از بهترین انگور برای تولید آن استفاده می شود. شیره سفید که از شیره رقیق و قرمز بدست می آید را باید ساعات بیشتری وقت صرف شود تولید آن شود.
توزیع عمده شیره انگور با نازل ترین قیمت
توزیع عمده شیره انگور با نازل ترین قیمت توسط عرضه کنندگان در سطح کشور صورت می گیرد و گاهی خود تولید کننده محصول را به صورت مستقیم و به قیمت مناسبی در بازار عرضه می نماید.
توزیع عمده شیره انگور چند سالی است که از طریق فضای مجازی انجام می شود و مشتریان با مراجعه به سایت مجازی توزیع کننده و یا خود تولید کننده اقدام به تهیه شیره مورد نظر خود می نمایند. خرید عمده از طریق سایت مجازی به بهترین شکل انجام می شود و در زمان و وقت صرفه جویی می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.