از قدیم استفاده از شیره خرما سنتی به عنوان شیرین کننده طبیعی و
همچنین یک انرژی زای طبیعی استفاده میشده است خصوصا در زمستانها
همچنین از شیره خرما سنتی به عنوان شیرین کننده طبیعی در حلواها و
بعضی ازغذاها استفاده میشود با توجه به اینکه خرما میوه ای با
خواص زیاداست شیره خرما نیز تمامی فواید خرما را دارامیباشد و از قدیم
الایام به عنوان صبحانه خورده میشده است.ودر شیره خرمای سنتی تمامی
ویتامینهای خرما منتقل شده است به دلیل انرژی زایی فوق العاده شیره خرما
صبح خورده میشود تا انرژی کل روز را تامین کند.
خرما طبع گرم و خشکی دارد طبیعتا شیره خرما نیز طبع خود خرما را
داراست بنابراین برای افرادی با طبع سرد و تر به عنوان مسهل خوراک با طبع
سرد میتوان به کار برد از جمله خواص شیره خرما:
رفع یبوست به دلیل فیبر فراوان خرما که به مانند یک ملین عمل میکند
یک مولتی ویتامین طبیعی سرشار از ویتامین Aو گروهBو آهن و پروتین و
همچنین ویتامینCمیباشد
رفع کم خونی به دلیل آهن موجود در شیره خرما خالص
انرژی زای طبیعی و چاق کننده بدن و صورت به علت کالری فراوان
مستحکم تر کردن استخوان بدن به علت منیزیم و کلسیوم موجود در شیره خرما
بهبود دهنده معده
کم کردن دردهای روماتیسمی
شیره خرما خالص حاوی قند طبیعی است که میتوان به عنوان شیرین کننده طبیعی از آن استفاده نمود.
نکات کلیدی در انتخاب شیره خرمای خالص
برای تولید شیره خرمای خالص چند روش وجود دارد.
در گذشته ها برای استخراج شیره خرما صرفا از روش سنتی استفاده
مینمودن.
شیره خرمای سنتی را از طریق انباشت خرما روی هم به دست می آوردن که
در روش مذکور خرماها را یا در حوضچه ای روی هم انباشت میکردن که با
فشار خود خرماها بروی یکدیگر شهد آن جدا میشده است که با جمع اوری
این شهد شیره خرما خالص تولید میشده است البته روش دیگر انباشت
خرماها در صافی های چوبی بوده که شیره خرما از سوراخهای آن بیرون می
آمده و شهد را جمع اوری میکردن از نکات مهم در انتخاب شیره خرما سنتی
رنگ شفاف آن و همچنین عدم مواد افزودنی در شیره خرما میباشد و تولید
شیره خرما خالص صرفا از طریق انباشت خرما روی هم استخراج میشود در
روش صنعتی برای استخراج شیره خرما آن را با آب حرارت میدهن تا تمام
مواد مغذی خرما و قند موجود در آن از خرما جدا شود و سپس عصاره را بعد
از فیلتر و جدا سازی مواد جامد از آن با طی مراحلی و دستگاه های
مخصوص تبدیل به شیره خرما میشود.
رنگ شیره خرما تیره و هیچ مواد جامدی درآن نیست و از نظر غلظت مانند
عسل است.شیره خرما اصل و خالص شکرک ندارد و قابل نگه داری حتی
بیرون از یخچال میباشد و طعم خود را حفظ میکند و قادر به نگه داری در
مدت زمان طولانی میباشد برای تشخیص کیفیت و مرغوبیت شیره خرما
باید به رنگ و طعم آن و خالصی آن دقت شود چون شیره خرما خالص و
اصل تمامی آن یکدست و روان است و موادی در آن وجود ندارد که ته نشین
بشود در زمان خرید به نکات مذکور دقت کنید تا شیره خرما اصل خریداری
نمایید.
عرضه کننده شیره خرمای سنتی
شیره خرما سنتی از چند طریق به دست میاید یکی از موارد مخلوط کردن
خرما با آب است که بعد از اینکه تمامی مواد موجود در خرما به اب منتقل
شد شهد به دست آمده را بعد از جدا سازی مواد جامد جوشانده میشود و تا
زمانی که غلیظ شود و به رنگ تیره و شیره خرما در بیاید و دراین بین هیچ
موتد افزودنی به آن اضافه نمیشود ولی قابلیت نگه داری در مدت زمان
طولانی داراست به همین دلیل درجه سلامت و کیفیت بالاتری را داراست
شرکت ما اقدام به عرضه شیره خرمای سنتی با کیفیت بالا نموده است که
برندهای زیادی از جمله:رازقی و سولار، زنبور طلایی ، بالشن ، گل بهان،
شیرین شهد قلمرو، تقاضای خرید شیره خرمای سنتی از شرکت مارا داشته اند.
شرکت ما اقدام به عرضه شیره خرما سنتی و خالص با کیفیت و مرغوبیت
بالا نموده است که میتوانین با مراجعه به سایت:
www.shirejatha.irاقدام به خرید شیره خرما خالص و مطمئن نمایین
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.